Takto je to naprogramované a takto by to malo fungovať. Ak nie treba hlásiť. Jediný rozdiel voči budúcemu hpkizi.sk je v dvojitom overovaní, inak sa ten istý systém raz prenesie sem. Preto je to také dôležité.
1. prvé prihlásenie a máte účet na hpkizi.sk -
- prihlásite sa s údajmi z hpkizi.sk, počkajte na overenie captche, kým nesvieti na zeleno.
- systém najprv skontroluje, či účet existuje na hpfanfiction.cz, ak nie skontroluje ho na hpkizi.sk.
- ak zistí, že na hpkizi.sk existuje, skopíruje všetko čo môže a prihlási vás. Bude požadovať potvrdenie veku (prístupnosť).
- účty budú prepojené, jednoznačne odporúčam najprv si vytvoriť účet na hpkizi.sk
2. prvé prihlásenie a nemáte účet na hpkizi.sk (alebo ho nechcete použiť)
- neostáva vám nič iné ako sa klasicky zaregistrovať
3. opätovné prihlásenie
Po vytvorení účtu si môžete nastaviť iné heslo. Pri ďalšom prihlásení najprv skontroluje heslo na hpfanfiction.cz a ak sa nepodarí nick overiť, skúsi to cez hpkizi.sk
Odporúčanie:
Všetkým aktívnym užívateľom na hpkizi.sk odporúčam prihlásiť sa aspoň raz, aby si tým blokli svoj nick a nemuselo sa to neskôr riešiť...
Zkouším se přihlásit, ale nefunguje ani v sidebaru vlevo, ani v dedikované login stránce. "Nesprávné uživatelské jméno. Zadané údaje neodpovídají pro registrovaného uživatele. Zkontrolujte, zda nemáte aktivní CAPS-LOCK, informace pro přihlášení jsou citlivá na malá a velká písmena" Cvičně jsem se odhlásila a přihlásila tady a tady to funguje, tj věřím, že údaje mám správné.
@Ani Nemáš tam účet, malo ti ho automaticky vytvoriť pri pokuse o prihlásenie (jedine, že by som si to zle pamätala). Idem to s tvojím účtom vyskúšať na lokálnej verzii, ignoruj, ak by ti prišli nejaké maily. S tým mojím testovacím Kizi to šlo, možno mu vadí niečo iné alebo sa za ten rok niečo pošahalo. Ak to nie je problém, pošli mi do mailu svoje heslo sem, odskúšam to aj na ostrej. Nechcem ti ho meniť. Ja som až teraz zistila, že stačí, aby bola inak nastavená databáza (verzia) a už inak berie malé/veľké písmena, diakritiku. Napr. na testovacej (presná kopia hpkizi) mi krásne zobrazuje vpravo hore posledné príspevky z hpf, tu na ostrej to nechce.