Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 962
    Členom od: pred: 17 rok.

Ako pridať poviedku (vlastnú tvorbu alebo preklad na hpfanfiction.cz)

Bohužiaľ sme v priebehu vekov nejako "zakopali" pridávanie pre užívateľov (aj tu), ale raz to vyhrabem a oprášim (vtedy to len admin schválil alebo neschválil, ale nefungovalo to dobre... proste stalo sa).

Takže teraz môžu na oboch weboch pridávať poviedky len administrátori (autori).  Poviedku tvorí téma (hlavička) a články (kapitoly).

1. krok

musíte mať na hpfanfiction.cz účet (vedieť sa prihlásiť) 

2. krok

- napísať mi, že ho máte a že chcete pridávať poviedky (tu cez SS - to si nemusím všimnúť - notifikácie mi chodia len z fóra)

- napísať mi názov témy a či máte obrázok.  Ak ide o kapitolovku, tak téma je jasná. Ak ide len o jednorazovku, tak či chcete vlastnú tému na jednorazovky (plánujete ich viac) alebo použijeme nejakú univerzálnu (Nezaradené, Snamione jednorazovky - treba sa pokukať medzi témami na hpkizi.sk ako to funguje). 

- ak nedodáte obrázok, generujem ho s AI, bohužiaľ grok robí fantastické obrázky - ale na výšku...  možné časové zdržanie. 

V tejto fáze zakladám autorský účet a tému, posielam prístupy a postup na vkladanie.

3. krok 

Overíte, že všetko funguje.  A už je to na vás. Administrácia poviedok je úplne rovnaká ako hpkizi.sk, po pokusoch o vylepšovanie sme nakoniec vždy zostali pri starom systéme.

Obrázok, téma sa dá kedykoľvek zmeniť, podstatné je začať. 

Hlásiť problémy, nápady na zlepšenie...   a áno, čestne priznávam, že vás využívam na testovanie systému, pretože sa bojím riskovať zmeny priamo na hpkizi.sk