Nad šálkou kávy mi vravíš, že ma nemiluješ A ja sa len musím odvrátiť Medzi nami je milión míľ Planéty čo sa zrážkou rozpadli na prah Len to nechám pozvoľna odoznieť
Teraz kráčam prázdnymi ulicami v nádeji, že sa možno stretneme Vidím tvoje auto, ako parkuje na ceste Vidím svetlo v tvojom okne Viem určite, že si doma Ale ja len musím prejsť okolo
Nie, samozrejme, že nemôžeme byť priateľmi Nie kým som stále takto posadnutá Hádam, že som vždy vedela, ako sa veci majú Takto náš príbeh končí
Fajčím tvoju značku cigariet A modlím sa, že mi snáď zavoláš Celý deň sa váľam v posteli a len zízam na steny V noci sa držím mreží a prajem si, aby som sa nikdy nenarodila A poddávam sa komukoľvek, kto ma chce vziať domov
Nie, samozrejme, že nemôžeme byť priateľmi Nie kým som stále takto posadnutá Hádam, že som vždy vedela, ako sa veci majú Takto náš príbeh končí
Zabudol si nejaké oblečenie Žalúdok mi robí kotrmelnce, keď ich zberám z podlahy Všetci moji priatelia vravia, že si robia starosti Vyzerám príliš vychudnuto Prestala som im volať nazad
Nie, samozrejme, že nemôžeme byť priateľmi Nie kým som stále takto posadnutá Chcem sa spýtať, čo som urobila zle Ale vôbec nič nepoviem