• Fórum překladatelů Legilimens

Tiež som uvažoval nad "legilimentik" - myslela som, že ako základ slova je legilimen-. Ale páčilo sa mi legiliment. Z...

Key pred: 1 mesiac

Ja som to niekde mala... legilimantik, niečo také. Ak vymyslíte niečo iné, dám to slovníka, "Áno, legilimantik je ti...

Jimmi pred: 1 mesiac

Ahojte, trápim sa s pojmom "legilimens" v nasledujúcej vete: ...legilimency dragged the victim through the mind along...

Key pred: 1 mesiac
  • Súhlasy k prekladom Kirby Lane

Povolení obdrženo 19. srpna 2024.

Lupina pred: 1 mesiac
  • Voľné preklady a návrhy na dokončenie Návrh na překlad - Nobody cared

anizne napísal ...Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten...

Libbi pred: 1 mesiac

Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten mi tuto stránku n...

anizne pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Snamione

Preklady jednorazoviek od deniceV utajení

Libbi pred: 2 mes.
  • Hľadám poviedku Hledám povídku Tajemství je ve vypravění (případně jiná drrary)

Ahoj. Nevím, jestli je tenhle dotaz aktuální. Povídka Tajemství je ve vyprávění je zde https://alceacara.blogspot.com...

Lupina napísal : Toto určitě bylo přeloženo (nevím, jestli celé). Překladatelka Ajka13, takže spíš by se mohl ozvat ...

Měla přeložených pár kapitol, ale to už je moc roků, co toho nechala, nepokračuje v překladu, ani nereagovala na zprávy.

anizne pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • anizne
    Level 3
    príspevkov: 7
    Členom od: pred: 11 rok.

Ahoj, četli jste někdo povídku Nobody cared od Etherian? Je na stránkách fanfiction.net, našla jsem ji i na archiveofourowl. Všude jen anglicky, český překlad nikde není. Moc prosím, bylo by možné tuto povídku přeložit?
  • anizne
    Level 3

https://www.fanfiction.net/s/5756718/1/Nobody-Cared
  • Lupina
    Admin
    príspevkov: 116
    Členom od: pred: 13 rok.

Toto určitě bylo přeloženo (nevím, jestli celé). Překladatelka Ajka13, takže spíš by se mohl ozvat někdo, kdo její překlad má stažený.

• anizne
    Level 3

Měla přeložených pár kapitol, ale to už je moc roků, co toho nechala, nepokračuje v překladu, ani nereagovala na zprávy.
  • Libbi
    Level 1
    príspevkov: 5
    Členom od: pred: 1 rok

Lupina napísal : Toto určitě bylo přeloženo (nevím, jestli celé). Překladatelka Ajka13, takže spíš by se mohl ozvat někdo, kdo její překlad má stažený.

Překlad není dokončený. Na webarchívu je asi dvanáct kapitol. Ale četla jsem ten zbytek s Google překladem a dalo se to takhle přečíst. Chci tím říct : ten strojový překlad tomu moc neublížil.
  • anizne
    Level 3

Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten mi tuto stránku nechce přeložit. Mohla bys mi kdyžtak napsat odkaz? Děkuju
  • Libbi
    Level 1
    príspevkov: 5
    Členom od: pred: 1 rok

anizne napísal ...Ahoj, nevíš jestli je tato povídka i někde jinde než na fanfiction? Nemám počítač ale tablet, a ten mi tuto stránku nechce přeložit. Mohla bys mi kdyžtak napsat odkaz? Děkuju

Ahoj. Povídka je na AO3.
    https://archiveofourown.org/works/3922027/chapters/8782105
    Záleží, který překladač používáš a co máš za OS v tabletu - asi...
    Jen tak přidávám odkaz na těch prvních třináct přeložených kapitol :
    https://www.fanfiction.net/s/6752243/1/Nobody-cared
    Ahojky, Libbi