Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Octavie
    Level 2
    príspevkov: 29
    Členom od: pred: 5 rok.
    po okt.02.2023 - 07:03  Jimmi

Ahoj,
    chtěla bych taky přispět pár tipy:

Confessions by SaintDionysus - https://archiveofourown.org/series/783240

Toto je celá série povídek, všimla jsem si, že je to docela populární, psát víc povídek na pokračování. No já nemám nic proti grin. Toto je jedna dlouhá povídka a pár jednorázovek nebo trochu delších příběhů na rozvinutí dějů, jak budoucích, tak minulých, na které nezbyl v té hlavní prostor.
    Jedná se o povídku, která následuje všechny knihy HP včetně Prokletého dítěte. Odehrává se cca 10 let poté, Dracovi a Hermioně je tedy 50. No a já si teda šušňala, že je to opravdu možný příběh, nejen coby kdyby. Jejich věk mi vůbec nevadil, naopak. Hermiona je ministryně kouzel, Draco bohatý podnikatel, Rose a Scorpius se dali dohromady, když byli primusové. Děj začíná na jejich zásnubním večírku a ta první kapitola je jako víno. Nebo tady spíš jako whisky grin. Rodiny jsou spolu docela v pohodě, protože Scoripius a Albus jsou léta nejlepší kamarádi, Rose a Scorpius spolu chodí už dlouho, Astoria už je po smrti víc než 10 let.
    Moc se mi to líbilo. Je tam romantika, flashbacky, Rita Skeeter i trocha akce. Rozhodně doporučuji smile.

Táto téma je aktuálne zatvorená