Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Title: The Small Print

Author: maxfaith

Rating: NC-17 (Please heed!) , Humor/Romance

Pairings: Harry/Draco

Warnings: DH SPOILERS, ignores epilogue. Profanity, language, slash sex, perhaps some violence, cross-dressing (but not as a sexual kink).

Summary: Draco Malfoy's first mistake was buying the thing. However, his second mistake was even worse. Sixth year AU. Draco's reasons for acting suspicious are a little different. HPDM. HUMOR. COMPLETE.

Délka: 12,274 slov, 1 kapitola, kompletní

Poznámečka: Asi mám kandidáta na překlad, ale když tak až si odbudu své ostatní povinnosti. Po dlouhé době povídka, u které mě nic nedoradilo, neznechutilo a nerozčílilo. A navíc je to originální a vtipné grin (čistě subjektivní názor)

Odkaz: http://www.fanfiction.net/s/4610696/1/The_Small_Print
  • Rapidez
    Level 2
    príspevkov: 133
    Členom od: pred: 17 rok.

Báječná humorná povídka, autorka to prostě se slovy umí, zhltnuto na jedno mňam.
  • Ivet
    Level 1
    príspevkov: 33
    Členom od: pred: 17 rok.

Tak tohle bylo opravdu vtipné. Moc se mi líbily dlouze psané sexuální scény, to byl prostě můj šálek kávy. Postava Pansy v této povídce nemá konkurenci.. Výborně jsem se bavila.
  • verinka
    Level 1
    príspevkov: 3
    Členom od: pred: 16 rok.

Kník. Moje vyjadřovací schopnosti odletěly stejně jako knoflíky na Dracově košili. Tohle byl po dlouhé době naprosto perfektní slash.
    Vtipný, lehký, s traumatizovaným Snapem a vlastně půlkou Bradavic, pletichářskou Pansy, nádhera.