Preklady fanfiction Harryho Pottera

Len pre našu zábavu a poučenie.

Diskusné fórum

• Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 966
    Členom od: pred: 18 rok.

Dnes mi to asi nemyslí.
    Theo sa baví s Dracom (WILL)

Why would you say that?" Draco asked. "Of course she was worth it. I was an idiot to think I was good enough for her."
    "You should go to work tomorrow," said Theo, in a tone that said he was dropping that line of conversation. "At least say goodbye to your friends there."

drop a line je jasný, ale tu je to vo význame, že sa prestáva baviť na túto tému?
  • Jimmi
    Main Admin

Draco grunted in reply, rather enjoying his sad sackery.

Nedokáže mi to vyhľadať ani google...
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 15 rok.

drop a line je jasný, ale tu je to vo význame, že sa prestáva baviť na túto tému?

1864b71f55="Jimmi"

Podľa mňa určite...
  • tigy
    Level 1
    príspevkov: 25
    Členom od: pred: 15 rok.

60c3e2b394="Jimmi"

Sack je aj vyhazov, sacking vyhodenie z roboty... nemôže sa to týkať toho, že Draco vzdal robotu pre Sopľoša?

Ale konkrétne z tejto vety mám pocit, akoby chceli povedať, že ... si užíval svoju mizériu, vyžíval sa vo svojej smutnej situácii, alebo niečo podobné...
  • Jimmi
    Main Admin

82b4918e62="Jimmi"

Sack je aj vyhazov, sacking vyhodenie z roboty... nemôže sa to týkať toho, že Draco vzdal robotu pre Sopľoša?

Ale konkrétne z tejto vety mám pocit, akoby chceli povedať, že ... si užíval svoju mizériu, vyžíval sa vo svojej smutnej situácii, alebo niečo podobné...

82b4918e62="tigy"
    Mizéria bude správne slovo, ale nad tým vyhadzovom pouvažujem. Díky moc. Ten preklad je šialený, každá tretia veta nejaký idiom alebo neznáme slovo.