• Hľadám poviedku hermiona grangerová a severus snape

Ahojte prosím vás neviete ako sa volá poviedka kde Hermiona Grangerová je na Salemskej univerzite a Severus Snape tam...

SHAWN pred: 2 dn.
  • Hľadám poviedku Krivolab

Ahoj, mohlo by to být tohle? https://hpkizi.sk/modules.php?name=Preklady&new_topic=201

denice pred: 6 dn.
  • Hľadám poviedku Kde je pravda?

Ahoj, pozrela som a mám ju v archíve. Neviem, či sa to dá poslať tu cez správu ako príloha, tak mi asi potom napíš sv...

JSark pred: 1 týžd.
  • Hľadám poviedku Krivolab

Ahojte, nespomenie si niekto, ako sa volala poviedka, písaná z pohľadu Krivolaba? Bola myslím dlhšia, štýlom ja som b...

JSark pred: 2 týžd.
  • Hľadám poviedku Kde je pravda?

Zdravím, prosím o pomoc, hledám povídku Kde je pravda od Sevik99

Kristy99 pred: 3 týžd.
  • Hľadám poviedku hledám povidku

poviedka sa volá Když už vís na tonto webu.

Ostep pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku hledám povidku

Ahoj hledám povídku kterou jsem kdysi četla. Pamatuji si že Harry se bude vyptávat obrazů a nějak najde zakladatelw k...

Hanako pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Potter-sk povídky od Lucy

Ahoj, asi jako někteří jiný, i já se po letech znovu objevila na HP scéně a zjistila jsem nemilou věc o smazání webga...

lucy1313 pred: 1 mesiac
  • Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Ďakujem, to je super. Mne strýko internet ponúkal samé blbosti. :D

JSark pred: 2 mes.
  • Fórum překladatelů Kruh VI., kap. 7

Jsem se radila se strýčkem internetem a vymyslel toto: "Znalost Havraspáru, zuřivost Mrzimoru, sebezáchovu Zmijozela ...

sisi pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • Jimmi
    Main Admin
    príspevkov: 929
    Členom od: pred: 17 rok.
    ut jan.25.2022 - 21:28  Jimmi

Táto sekcia slúži na predbežné info o plánovanom preklade. Ak už viete, že sa poviedka bude prekladať, rovno založte zápis do Súhlasy k prekladom, aj keď ešte súhlas nemáte (doplníte potom)

Názov témy je vždy v poradí meno autorky - dielo (ak to nie je univerzálne).

Sekcia napr. slúži na to, aby sa rezervovalo všetko od danej autorky (detaily v popise) a podobne. 

Pokiaľ preklad nebude v Súhlasoch alebo Plánovaných, stále je voľný a môže s ním začať niekto iný.