• Rôzne Prekladateľka HP a amatérske titulky

Ohľadne p.JP - napíš do IKARu, či by neboli ochotní spotredkovať jej tie otázky, alebo či by ti neporadili, aktuálne ...

Jimmi pred: 1 deň
  • Rôzne Prekladateľka HP a amatérske titulky

Dobrý deň, prosím vás, hľadám amatérske titulky k Harry Potter 2 kvôli diplomovej práci. Stránka titulky. com má iba ...

TeriTess pred: 2 týžd.
  • Filmy a seriály k pozretiu Severokórejský Harry Potter

Ahojte, nie je to úplne film alebo seriál, ale narazila som na severokórejskú "verziu" Harryho Pottera. Má to anglic...

JSark pred: 2 týžd.
  • Hľadám poviedku Hladám poviedky z www.sanguis.cz

Jimmi ďakujem za pomoc. Na tom odkaze v podstate nič není. Len asi 3-4 poviedky, ináč nič. Ale aj tak ďakujem.

Ostep pred: 3 týžd.
  • Novinky na stránke Zrušené staré stiahnutia

Konečne sa mi podarilo presunúť všetky pdfka do nového systému, aj keď neupratané.  Odkazy pri poviedkach, ktoré obsa...

Jimmi pred: 1 mesiac

Skús webarchive https://web.archive.org/web/20220723151227/http://www.sanguis.cz/

Jimmi pred: 1 mesiac

... nepoznám názvy poviedok len útržky z nich. Neviem či boli na tom webe.1. Harry bol vybratý do turnaja no po prvom...

Ostep pred: 1 mesiac
  • Hľadám poviedku Volanie krvi od Donny

Och moje srdce plesa ? konečne môžem citat ďakujem ďakujem ďakujem ??

Betka1993 pred: 2 mes.
  • Chyby na stránke FIX stiahnutia - nefunguju odkazy k suborom

&  - toto nema byt v url adrese, ma tam byt len & začalo menit/pridavat znak & na/a html entitu, preto nejdu stiahnu...

Jimmi pred: 2 mes.
  • Hľadám poviedku Volanie krvi od Donny

Je tam nejaky problem, skus tento link https://hpkizi.sk/hpplugins/download/request.php?id=62&sef=donna_volanie_krvi ...

Jimmi pred: 2 mes.
Diskusné fórum
  • MIRA
    Level 1
    príspevkov: 3
    Členom od: pred: 12 rok.

rýže dlouhozrnná, alebo krátkozrnná - 500 gramů
    hovězí maso - 500 gramů (přední)
    mrkev - 700 gramů
    cibule - 2 kusy
    rozinky - 150 gramů
    česnek - 2 kusy (palice)
    koriandr - 2 lžičky (mletý)
    kurkuma - 2 lžičky
    kmín římský - 1 lžička (drcený)
    olej - 4 lžíce
    sůl
    petržel hladkolistá (k podávání)

Na náš Plov som použila kuracie prsia, ale dá sa dať hocijaké mäso, aj krůtí.  Doma väčšinou najprv opražíme cibuľu, potom mäso a nakoniec len prihodíme mrkvu. Dáme korenie, celé hlavy cesnaku a varíme, pokiaľ nie je mäso mäkké. Vyberieme cesnak, pridáme ryžu, kto akú má rád,hrozienka a dolejeme vodu dva centimetre nad ryžou. Dovaríme ako rizoto, slovenské. smile
    Nechala som aj originálny postup.

Postup přípravy
    1. Maso očistěte a nakrájejte na kostky, mrkev na tenké nudličky, cibuli na klínky, z česneku odstraňte volné slupky, ale jinak ho neloupejte a nechte ho vcelku. V hrnci rozpalte polovinu oleje a orestujte na něm maso. Odložte ho stranou, přidejte do hrnce olej a orestujte cibuli, česnek a mrkev dozlatova. Pak do hrnce vraťte maso, zalijte 500 ml vody a přiveďte k varu.

2. Přidejte česnek a vařte 15 minut, pak vsypte rozinky a krátce povařte. Vyjměte česnek (ale nevyhazujte ho), přidejte koření a propláchnutou rýží. Dolijte vodou, aby sahala asi 2 cm nad rýži, a vařte, dokud rýže i maso nezměknou. Plov podávejte na tácu, posypaný nasekanou petrželkou a ozdobený palicemi česneku.